Ara que els rellotges intel·ligents són en realitat prou útils per a la població en general, configurar-los no és una tasca tan senzilla com aparellar-se amb el telèfon i deixar-ho tot per avui, o sigui que millor comprar relojes lotus para hombre si no vols complicar-te la vida. En la superfície, personalitzar el seu nou dispositiu pot no semblar una tasca complicada, però la gent sovint passa per alt algunes de les eines que potencialment poden fer que els objectes de desgast siguin més útils. Des de la configuració recomanada fins a les aplicacions que val la pena descarregar, aquí tens un resum del que has de tenir en compte en configurar el teu nou vestible.

Encengui el seu rellotge, connecti-ho amb el seu telèfon i segueixi les instruccions en pantalla. Si està configurant un dispositiu Android Wear, comprovi si la companyia que ho ha fabricat, com Michael Kors, Huawei o ASUS, té la seva pròpia aplicació. Sovint ofereixen esferes de rellotge més personalizables (com la pell de la cabina New York Minute de Kate Spade), juntament amb eines com la llanterna i la brúixola de ASUS.

Com fer servir un smartwatch

Una vegada que hagi realitzat la instal·lació, trobarà una versió senzilla del sistema operatiu portàtil amb una varietat d’aplicacions precargadas. Comença a fer teu el teu dispositiu seleccionant i ajustant la teva pantalla d’inici. Tria el fons, els dials i les agulles que més t’agradin i afegeix ginys per mostrar coses com el progrés de les teves activitats diàries, un informe meteorològic, cites al calendari i molt més, depenent del sistema operatiu. (Per Android Wear, pot ser que hagis de descarregar cares addicionals per obtenir més opcions.

Activar les aplicacions (les alertes en l’esfera del rellotge) que més utilitzi pot estalviar-li molt temps acumulat cada dia que passaria fullejant pàgines i aplicacions per obtenir una ràpida actualització. Després d’ajustar aquests elements bàsics, pot jugar amb eines addicionals perquè el seu rellotge sigui més útil.

A més de les coses òbvies, com fer cua en les seves alarmes diàries i triar què notificacions permetre en el seu rellotge, també ha de configurar els pagaments mòbils. Ja sigui Apple Pay, Android Pay, Samsung Pay, Fitbit Pay o Garmin Pay, els pagaments sense contacte no són només una comoditat trivial: poden ser útils quan viatges amb poc equipatge o tens les mans ocupades.

En general, haurà de configurar una targeta predeterminada per usar en el seu rellotge, així que asseguri’s de triar el seu compte principal.

Milions de tendes accepten Apple Pay, i moltes també accepten Android Pay i Samsung Pay a través de terminals NFC. Fitbit Pay és acceptat en la majoria dels mateixos llocs que els pagaments sense contacte de Mastercard.

Pot utilitzar el Gear S3 de Samsung en tendes que només accepten transaccions magnètiques tradicionals (MST), que són més comunes que les ubicacions compatibles amb NFC.