No hi ha millor sensació en la vida que gaudir amb la teva parella d’uns moments de relax i èxtasis amb un bon massatge eròtic. Amb el passar del temps les relacions es tornen una mica monòtones i es refreden, uns mètodes perquè torni a encendre’s aquesta flama de passió, és aconseguir fer una bona teràpia de parella.

Però i si et dic, que amb uns simples masajes eroticos para parejas podràs aconseguir mantenir aquest amor que encara existeix? Segueix aquests simples passos i aconseguissis despertar els moments viscuts com al principi de la relació i excitar la teva parella sempre que vulguis.

Passos per sorprendre a la teva parella amb massatge eròtic

Despullar-se: Primer que tot, cal tenir un temps lliure perquè puguin estar llests, no solament per relaxar-se sinó el més essencial de tot això és aconseguir a estar en un moment d’èxtasi total.

Treure el teu costat sexy: Els experts afirmen que per fer un massatge eròtic, cal provocar la parella, A cas no és una bona excusa per sentir-te més segur de tu mateix/a i començar a provocar per augmentar l’erotisme?

Ambient estimulant: Això truc es val més per a les dones, dedica’t un moment per a tu i busca la millor llenceria que tinguis, com d’encaix de color negre, cal saber utilitzar molt la imaginació . El truc està també a saber crear l’ambient perfecte, una llum tènue com vés-les aromàtiques i essències li donaran una sensació d’estimulació, a més agregar una música d’estil jazz, àrab, tot depèn dels gustos personals i que vagin d’acord.

Tècniques de massatges eròtics

Saber donar un massatge un massatge bo és fàcil solament has d’aprendre a diferenciar quatre coses:

  1. La compressió: Has de col·locar la mà sobre la seva espatlla i pressiona l’altra mà damunt d’ella i fes-la girar lentament.

  2. Acariciar: Els dits, junts amb els palmells han d’estar en contacte amb la part del cos que estàs treballant, en això cal fer movientes llargs i suaus, acorda’t que has de dedicar-te a la sensualitat i erotisme en el mateix.

  3. Amasar: Aquest moviment és més profund per a les parts dels glutis i cames, n’hi ha prou amb aixecar i estrènyer amb els palmells.

  4. Fricció: Es poden fer sense oli i arriba a relaxar els músculs més profunds, cal col·locar una mà sobre l’altra i fer una lleu pressió profunda.

Punts més excitants

Un dels dos ha de començar l’acció, òssia alternar-se i saber tocar els punts més excitants del cos, cal saber on situar-se, primer situar-se un davant de l’altre i començar de dalt cap avall, pel cap darrere de les orelles, els braços, la cintura, els glutis, darrere dels genolls, els turmells i per la part d’endavant el mateix solament que en arribar a la cintura baixant en els òrgans sexuals masajear els òrgans sexuals gairebé com si masturbaras a la teva parella.